Brønshøj

Jeg har lavet en fuldstændig suveræn skattejagt til dig med 10 poster! Jeg elsker at gå på opdagelse nye steder eller bare udforske steder, jeg allerede kender. Hver ny opdagelse og hvert nyt sted er som en skat for mig. Og de skatte har jeg lyst til at dele med dig! Så nu er det bare om at komme afsted og opdage Brønshøj!   


SÅDAN HER GØR DU

Jeg elsker at lave gåder, du skal løse. Så ved hvert nyt sted du kommer hen, er der en gåde, du skal løse. Du løser gåderne ved at kigge grundigt på billederne og se dig godt omkring. Jeg ved, at du er kvik, så gåderne er ikke helt nemme at løse! Du skal bruge de ’små grå’ som de voksne elsker at sige - men jeg kalder det bare for din suveræne hjerne! Meeen én ting vil jeg godt afsløre – alle løsningerne har noget med tal at gøre. Måske skal du finde et tal, måske mangler der et på billedet, måske er der noget, der skal tælles… 


NÅR GÅDEN ER LØST

Når du har løst gåden og fundet tallet, skriver du det ind i kodeboksen under billedet. Hvis svaret er rigtigt, kan du spæne videre til næste  sted! Er svaret ikke rigtigt, så prøv igen! 

Er gåden lidt for svær, er jeg selvfølgelig klar til at give dig et hint, som du kan finde nederst på siden. Her kan du også finde løsningen, hvis du slet ikke kan vente med at komme videre!


INDEN DU SPÆNER AFSTED…

… så skal du lige have et par koordinater – det er sådan et eventyrligt ord for adresse. Den får du her: Brønshøj Kirkevej 6B


Så er det bare om at komme afsted og husk nu - en sej pige og en frisk fyr er ALTID klar på nye eventyr!

Har I fundet stedet og står foran indgangen til kirken? Så skriv denne kode ind i kodeboksen: 12

JO DU KAN GODT SNYDE OG FINDE DET RiGTiGE SVAR VED AT KIGGE I KODEN... MEN LAD VÆRE MED AT SNYDE. KIG IKKE LÆNGERE NED.